Compara Proprietati

Soseaua Fabrica de Glucoza va avea 4 benzi

Soseaua Fabrica de Glucoza va avea 4 benzi

Soseaua Fabrica de Glucoza va avea patru benzi anunta PMB.

Soseaua Fabrica de Glucoza – Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca a predat constructorului amplasamentul pentru lucrarile de executie destinate supralargirii de la doua la patru benzi a Soselei Fabrica de Glucoza.

Print-un comunicat emis de PMB, primarul Gabriela Firea sustine ca „se va lucra în ritm alert, pentru a reduce la maximum termenul de finalizare”.

Potrivit sursei citate, lucrarile încep imediat dupa ce se termina demolarile necesare eliberarii terenului, care au un termen estimat de finalizare de trei saptamani. Termenul de executie este de 15 luni, însa este discutata cu executantul posibilitatea reducerii acestui termen la 12 luni.

Lucrarile care vor fi executate, pe soseaua Fabrica de Glucoza,  în cadrul acestui contract sunt:

  • largirea la 4 benzi a 1,8 km de strada, cate 2 benzi pe sens de cate 3,5 m,
  • realizarea trotuarelor cu o latime de 4,5 m;
  • reconfigurarea intersecţiilor pe care soseaua Fabrica de Glucoza le traverseaza si racordarea la viitoarea intersecţie cu sens giratoriu a autostrazii A3 Bucuresti-Ploiesti-Brasov;
  • asigurarea scurgerii apelor pluviale prin realizarea unei canalizari pluviale precum si prin repozitionarea gurilor de scurgere existente;
  • reamenajarea spatiilor verzi;
  • modernizarea iluminatului stradal.
Soseaua Fabrica de Glucoza va avea patru benzi » ONE Estate
Șoseaua Fabrica de Glucoză va avea patru benzi onestate.ro

Proiectul prevede si amenajarea de parcari şi semaforizare pe anumite segmente.

Executarea lucrarilor este realizata de asocierea STRACO GRUP-TRACON – PRIMACONS GROUP si costul actualizat se ridică la circa 47 milioane lei fara TVA. Contractul de proiectare si execuţie a fost semnat anul trecut, dupa o perioada de soluţionare a situatiilor legate de exproprieri si de contestatii. Au urmat unele modificari ale proiectului iniţial, generate de faptul ca în tot acest timp s-a construit foarte mult în zona si s-au schimbat anumite normative în domeniu. Au fost redimensionate retelele de apa, canal si iluminat public, iar listele de cantitati, actualizate la noii parametri, se mai arata în comunicat.

 

img

Antonio

If You Think It’s Expensive To Hire A Professional To Do The Job, Wait Until You Hire An Amateur.

Articole asemanatoare

Conditii creditare modificate de BNR

Conditii creditare modificate de BNR Banca Națională a României (BNR) a modificat regulamentul...

Continua sa citesti
Antonio
de Antonio

100 de blocuri cu risc seismic vor fi reabilitate

100 de blocuri cu risc seismic vor fi reabilitate de catre guvern - O parte dintre blocurile de locuințe încadrate în clasa I de risc seismic și care prezintă pericol public vor fi reabilitate, fără costuri pentru proprietari.

Continua sa citesti
Antonio
de Antonio

Piata imobiliara din Romania 2018 atractiva

Piata imobiliara din Romania 2018. Mari dezvoltatori străini lansează noi proiecte pe plan local, pornind la drum cu concepte îndrăznețe, diferite. mai mult.....

Continua sa citesti
Antonio
de Antonio

Alatura-te discutiei